Az 1960-as években a japán rizsütő inspirálta kerámia Kamado grill faszén használatára, és lenyűgözte a grillszakértőket világszerte. Miután egyszer kipróbálta, soha nem fogja lecserélni, mert a grill olyan előnyökkel rendelkezik, amelyekkel a hagyományos grill nem tud versenyezni: • 2 cm vastag kerámia fal
- Ez a vastagság biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszoljon el a grill egész belső részén. • Légmentesen záródó fedő
- A grill rendkívül alacsony tüzelőanyag-felhasználás mellett (akár 50% kevesebb fa szén, mint a hagyományos grill) elérheti a hőmérsékleteket 110 °C és 700 °C között. • Ovális alak
- Ennek az alaknak köszönhetően a grillben hőmérsékleti alacsony nyomás alakul ki, mint egy hagyományos sütőben. Ezt a légáramot a grill alsó részén található csúsztatható légfúvóka szabályozza, így a grill használható nemcsak a grillezéshez, hanem lassú sütéshez (slowcooking) vagy füstöléshez is. • Hőmérő a fedélben
- A belső hőmérséklet megjelenítése és szabályozása érdekében. • Anyag és forma
- Ezek a tulajdonságok a belső páratartalmat tartják meg, így a grillzott ételek nem száradnak ki, és továbbra is nedvesek maradnak. • Egyszerű tisztítás
- A grill használat után 350 °C-ra melegszik fel, így a belsőben lévő szén, zsír és élelmiszer-maradványok elégetésre kerülnek. • 2 kihajtható pulton
- Ezek elegendő helyet kínálnak italok, ételek vagy evőeszközök tárolására. • Rozsdamentes acél állvány
- Biztosítja a grill stabilitását és három görgővel van ellátva a könnyű mozgatáshoz.
-