Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Látogató számláló

6
8
4
7
8
5
2

Bogrács, bográcsállvány

A kerti partik legfontosabb esménye a bográcsolás. Termékink között talál zománcozott,öntöttvas és rozsadamentes kivitelt is többféle űrméretben. Ha kiválasztotta a bográcsot ne felejtsen rendelni hozzá állványt is.

Következő lépés
Ár
1 135 Ft - 307 869 Ft
Raktárkészlet
111
12
Fajta
64
6
4
29
8
Gyártó
28
45
50
Méret
10
2
9
5
2
7
2
5
2
4
2
1
1
1
1
5
3
6
Termék szűrő
 
A bogrács az egyik legősibb és legfontosabb főzési eszközünk. Az egyik leghangsúlyosabb szereplője a magyar konyhának, hiszen számos hagyományos ételen alapja annak, hogy a bográcsban készült. A bogrács egy nehéz, fém edény, melyet általában otthonról hozunk magunkkal, hogy valamilyen nyári fesztiválon elkészítsük a gulyást vagy a halászlevet. Amennyiben szeretnénk egy romantikus vacsorát eltölteni a barátnőnkkel, akkor is előszeretettel használjuk ezt az ősrégi főzési eszközt. A bográcsállvány az a fémállvány, amelyre felakasztjuk a bográcsot, mely lehet állítható, vagyis magassága változtatható. Az állvány segítségével kényelmesen tudunk bográcsot főzni, nem kell attól tartani, hogy az elcsúszik, vagy hogy a tűz méretének változásai miatt veszélyesen csúszkálna a bogrács. Az állvány jelentősége főleg akkor lesz látható, amikor egy nagyobb mennyiségű ételt kell készítenünk, hiszen ekkor a bogrács súlya már jelentősen megnövekszik, így a folyamatos kevergetés és az ételek közötti arányok megőrzése is nehezebbé válik. Egy jó állvány segítségével mindez elkerülhető, és sokkal egyszerűbbé válik a munka. Számos oka van annak, hogy miért olyan értékes és népszerű eszköz a bogrács és az ahhoz tartozó állvány. Az öröklött hagyományok mellett nagyon fontos, hogy az ízek tényleg megmaradnak, és ízletessé válik az étel. A bogrács folyamatosan adagolja az ízeket és az aromákat, így az ételek mindig teljes ízzel készülnek, és legalább olyan jó ízűek, mint amilyenek lehetnének egy profi kültéri étkezés alkalmával. A bográcsállvány, ahogy már mondtuk, szintén segít ebben, hiszen stabil tartást biztosít a főzés során, így az ételek akár több óra alatt is főződhetnek, miközben semmiféle veszélynek nincsenek kitéve. A bogrács főzése igazi magyar hagyomány, amelyet számos eseményen lehet gyakorolni. Egy jó bográcsállvánnyal és néhány alapanyaggal a magyar gasztronómiában az egyik legfinomabb ételt lehet készíteni. A felfűtött tábortűz körül álló társaságok pedig elkerülhetetlenül a bográcsban készült ételeket választják, hiszen azok a legfinomabbak, és a legjobb ízeket és aromákat adnak. A bogrács és annak állványa tehát olyan dolog, amit minden otthonnak kellene tartani, hiszen az egész család örömét fogja szolgálni, és valóságos élményt nyújt.
Következő lépés