Kerámia Kamado grill fa szénhez, a japán rizsütő inspirálta, 1960-as években világszerte lenyűgözte a grillszakértőket. Egyszer kipróbálva soha nem fogja elengedni, mivel a grill olyan előnyökkel rendelkezik, amelyekkel a hagyományos grill nem versenyezhet: • 2 cm vastag kerámia fal
- ez lehetővé teszi a hő egyenletes elosztását az egész grillen belül. • Légmentesen záródó fedő
- a grill alacsony tüzelőanyag-felhasználás mellett (akár 50% -kal kevesebb fa szén, mint a hagyományos grill) hőmérsékletek elérésére képes 110 °C és 700 °C között. • Ovális forma
- ennek köszönhetően a grillben hőmérsékleti alacsony nyomás alakul ki, mint egy normál sütőben, amit az alsó részen található légfúvóka segítségével lehet szabályozni, így a grillezéstől nem csak a sütést (lassú sütés) vagy a füstölést (füstölés) is lehetővé teszi. • Hőmérő a fedélben
- megjeleníti a belső hőmérsékletet és megkönnyíti annak szabályozását. • Anyag és forma
- a páratartalmat a grill belsejében tartja, így a grillzott étel nem szárad ki, és így a szaftos marad. • Egyszerű tisztítás
- a grill használat után 350 °C-ra felmelegszik, ami eltávolítja a lerakódott szén, zsír és ételmaradékokat. • 2 kihajtható polc
- elegendő helyet kínál italok, ételek vagy evőeszközök tárolására. • Rozsdamentes acél állvány
- biztosítja a grill stabilitását és három görgővel van ellátva a könnyű mozgatáshoz.
- Szélesség (cm): 40
- Magasság (cm): 97,5
- Anyag: kerámia, rozsdamentes acél
- Rakodófelület: Igen
- Rács felülete: grill
- Szín: fekete