Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Webáruházunk szíve

Unas webáruház

Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l

Raktáron :  24 db
Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l
Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l
Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l

Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l

Az almabor és a cefre erjesztéséhez használt élesztőfaj a Saccharomyces cerevisiae, amely ökológiai környezetből származik.
Elkészítési útmutató:
Oldjunk fel 10 g élesztőt 1 dcl almabor és víz keverékében (1/3 : 2/3 arányban) 35-40 °C hőmérsékleten. Hagyjuk állni a keveréket 20 percig, időnként megkeverve, majd öntsük az almaborba, cefrézzük.
Adagolás:
10 g élesztő 50 liter almaborra, mustra.
Tulajdonságok:
- Erjedési hőmérséklet 12 - 34°C- Hatékonyság akár 13,5 térfogatszázalék alkoholig.
Több leírás

Szállítás már 1390 Ft-tól 🚚

Szállítási idő 1-5 munkanapon belül

20.000 felett ajándék termék 🎁

További adatok
Raktáron :  24 db
519 Ft / db
Az almabor és a cefre erjesztéséhez használt élesztőfaj a Saccharomyces cerevisiae, amely ökológiai környezetből származik.
Elkészítési útmutató:
Oldjunk fel 10 g élesztőt 1 dcl almabor és víz keverékében (1/3 : 2/3 arányban) 35-40 °C hőmérsékleten. Hagyjuk állni a keveréket 20 percig, időnként megkeverve, majd öntsük az almaborba, cefrézzük.
Adagolás:
10 g élesztő 50 liter almaborra, mustra.
Tulajdonságok:
- Erjedési hőmérséklet 12 - 34°C- Hatékonyság akár 13,5 térfogatszázalék alkoholig.
519 Ft
db
Legjobb Munkaruha Webshop

Több, mint 120.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló :)

Legjobb Munkaruha Webshop

A rendelések 97%-át 1-5 munkanapon belül teljesítjük.

Legjobb Munkaruha Webshop

Termék cseréje, gyors és rugalmas ügyintézéssel. Pár napon belül is akár.

Legjobb Munkaruha Webshop

Ügyfélszolgálat minden hétköznap 8-16 óráig, e-mailekre nagyon gyorsan válaszolunk.

Adatok

EAN
8584163084777
Cikkszám
STP012210959
Tömeg
10 g/db
Hasonló termékek

Utoljára megnézett